Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kontroll av vaccinationsbevis vid matcharrangemang kommer att kunna göras med hjälp av en app i en vanlig telefon. På tisdagen blev appen klar och finns tillgänglig via Google Play och App Store.
 
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om nya föreskrifter och allmänna råd för miljöer där många människor träffas. Dessa träder i kraft den 1 december.
 
Svenska Handbollförbundet håller temakonferens och förbundsmöte den 1-2 april i Stockholm. Eventuella motioner ska vara SHF tillhanda senast den 31 december.
 
Svenska Handbollförbundet kallar spelare (pojkar födda 2004/2005) till regionala träningsdagar i december på tre orter. Kallad spelare ansvarar själv för att anmäla sig till respektive träningsdag.
 
Samtidigt som kampen om titeln svensk cupmästare 2021–2022 pågår för fullt öppnar Svenska Handbollförbundet för anmälan till ATG Svenska cupen för säsongen 2022-2023. Distriktskvalificeringen inleds i januari 2022.
 
Under torsdagen genomförde Riksidrottsförbundet ett möte tillsammans med specialidrottsförbunden, däribland Svenska Handbollförbundet, för att reda ut vad regeringens besked under gårdagen innebär för idrottsrörelsen. 
 

Amo klara för semifinal

(2021-11-18 11:01)
ATG Svenska cupen: Sensationen är ett faktum. Allsvenska Amo är klara för semifinal efter ny seger mot vårens SM-finalist IFK Skövde. – Det här är häftigt för hela cupen, säger Amos huvudtränare Andreas Stockenberg.
 
Nu kan du som vill veta mer om hur du kan anpassa träningen ännu bättre för målgruppen anmäla dig till vårt symposium i Kristianstad.
 
Regeringen skriver idag (17/11) i ett pressmeddelande att man ”avser gå vidare med förslaget om att möjliggöra användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december”. 
 
Samtidigt som kampen om titeln svensk cupmästare 2021–2022 pågår för fullt öppnar Svenska Handbollförbundet för anmälan till ATG Svenska cupen för säsongen 2022-2023. Distriktskvalificeringen inleds i januari 2022.
 
Landslagsmeriterade Jack Thurin är tillbaka från sin sex månader långa knäskada. Nu siktar han på att skjuta Skövde vidare i ATG Svenska cupen. – Jag hoppas att det är gamla jag som är tillbaka, säger Thurin inför returmötet med Amo HK.
 
ATG SVENSKA CUPEN: Ett offensivt sprudlande Lugi gjorde mycket rätt i första kvartsfinalsmötet med Eskilstuna Guif. På hemmagolvet i Lund vann man på måndagkvällen med hela 38–29. 
 
IK Sävehof har kopplat ett jättegrepp om kvartsfinalen mot Alingsås HK i ATG Svenska cupen. Michael Apelgrens gäng visade mästarklass i Partille Arena och tog hem första mötet med hela 35–21.
 
Ett inspirerat och motiverat OV Helsingborg gör sig redo för kvartsfinal ATG Svenska cupen. Mittsexan Eric Westergren Malmberg tror att lördagens bortamöte med IFK Kristianstad blir en av säsongens höjdpunkter.
 
Svenska Handbollförbundet har öppnat ansökan för föreningar som från och med idag kan söka medel för återstartsprojekt med fokus på åter- och/eller nyrekrytering samt nya verksamhetsformer. 
 

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info