Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Regerande svenska mästarna Skuru IK är nu också svenska cupmästare. Under tisdagskvällen besegrade man Skara HF med 35–33. Totalt vann man finalspelet i ATG Svenska cupen med 67–59.
 
ATG SVENSKA CUPEN Suveränerna Skuru IK vann första finalen med 32–26.– Det var en liten besvikelse att vi tappade vår ledning så fort på slutet, säger Skurus Wilma Schelin.
 
ATG SVENSKA CUPEN Efter förlust 26–32 i första finalmötet har Skara en jobbig uppförsbacke inför returen. – Jag är otroligt glad att det inte blev nio bollars skillnad som det var ett tag i final 1, säger Skaras målvakt Johanna Kjellman.
 
Den nya gruppindelningen för Gjensidige USM:s flickor- och pojkar 16-klasser är publicerad. Dessa två klasser är planerad att genomföras helgen 29-30 januari.
 
Regeringen meddelade i ett pressmeddelande på måndagen (17/1) att från och med den 19 januari tillåts 500 åskådare per sektion vid idrottsarrangemang inomhus.
 
Under torsdagen publicerades de nya gruppindelningarna för steg 3 i Gjensidige USM:s F18- och P14-klasser. Dessa klasser spelar helgen 22-23 januari.
 
Europeiska Handbollförbundet (EHF) och TikTok har inlett ett samarbete med målet att vara en plattform för handbollsfans under herrarnas EM som spelas i Ungern och Slovakien 13-30 januari.
 
Svenska mästarna från Nacka har kopplat ett järngrepp runt finalmötet i ATG Svenska cupen. Under onsdagskvällen vann Skuru första matchen mot Skara med 32–26.
 
Nya speldatum för Sverigecupen för spelare födda 2006 blir 14-16 april 2022.
 
ATG SVENSKA CUPEN För första gången i klubbens historia ska Skara HF spela en titelmatch. För Magnus Frisk och hans lila gäng blir det två speciella finalmatcher mot Skuru.
 
ATG SVENSKA CUPEN Regerande svenska mästarna Skuru IK gäller som favoriter i den första cupfinalen i svensk handboll på 32 år. Men huvudtränaren Magnus Oscarsson Söder varnar för motståndarna Skara HF. 
 
Sveriges främsta domarpar i handboll heter Mirza Kurtagic och Mattias Wetterwik. De är nominerade att döma herrarnas EM-slutspel med start den 13 januari.
 

Klartecken för USM steg 3

(2022-01-12 10:12)
Steg 3 i Gjensidige USM kan spelas. Det står klart efter regeringens senaste information om åtgärder för att minska smittspridningen. SHF har beslutat att göra om gruppindelningarna för att få bort långa reseavstånd för gästande lag.
 
Regeringen meddelade under en presskonferens på måndagen (10/1) att restriktionerna med anledning av smittspridningen skärps från och med onsdagen den 12 januari samt att en hemställan om publiktak inkommit.
 
Efter 32 år smäller det igen! I morgon (12/1) tar Skuru IK emot Skara HF i den första av två finalmatcher i ATG Svenska cupen, en match som direktsänds i SVT2 och SVT Play.
 

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info