Hoppa till sidans innehåll

Nytt tränarpar

29 APR 2022 13:44
Herrlaget har fått ett nytt tränarpar till division 2 satsningen!
  • Skapad: 29 APR 2022 13:44

Vi är otroligt glada över att kunna meddela att Arnis Butans kommer leda laget som huvudtränare nästa säsong. Arnis besitter väldigt mycket handbollskunnande och har en master coach utbildning utfärdad av europeiska handbollsförbundet i ryggsäcken. Han har redan denna säsong kommit in och hjälpt laget och visat sitt enorma handbollsengagemang samt vilken kvalité han håller som tränare.
Till sin hjälp kommer han ha Peter Qviström som kommer tillbaka till laget i form av assisterande tränare. Detta är vi såklart också oerhört glada över då Peter känner laget väl och ger en stor trygghet till gruppen. Peter kommer under året också att gå steg 3 utbildningen i tränarstegen vilket är steget som gör att man får träna lag i svenska handbollsligan.
Vi tror att Arnis och Peter kommer att komplettera varandra på ett bra sätt genom engagemang och passion samt lugn och trygghet.
Detta kan nog vara ett av de mest utbildade tränarparen i division 2 runt om i Sverige och vi är såklart väldigt stolta över att de vill jobba med oss och hjälpa oss i vår utveckling.
Vi ser väldigt mycket fram emot nästa säsong och hoppas att ni också gör det 💛🖤
Skribent: Simon Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info