Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04 17/12

20 DEC 2016 23:35
Vilken fantastisk dag!
Väl framme i Tibblehallen i Täby efter diverse felkörningar på vägen så var det äntligen matchdags.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

Vilken fantastisk dag!

Väl framme i Tibblehallen i Täby efter diverse felkörningar på vägen så var det äntligen matchdags. Täby var duktiga, snabba i sina uppspel, och ett väl organiserad 3-2-1 försvar. Vi blev ganska ifrånsprungna i första halvlek, men reste oss och blev bättre i andra. Det positiva är att vi nu börjar göra fler mål, nytt rekord för oss i Stockholmsserien. Men matchen slutade i förlust.

Lite slitna efter denna förlust var det transport till Smedsgärds sporthall i Upplands Väsby (nästan rätt väg denna gång) för match mot just nu tabellfyran Bollstanäs SK. Vi peppade upp varandra så att vi skulle vara med från start. Och så blev det, vi följdes åt nästan hela första halvlek, endast tre måls underläge och vi spelade mycket bra, vi vågade avsluta, ta i och kämpa. Matchen slutade tyvärr med förlust men med nytt målrekord igen, BRA JOBBAT!

Vi behöver fortfarande jobba vidare, med skott, passningar, fart, och sist men inte minst konditionen. Lovisa och Johanna från seniorlaget ställer upp varje måndag, för att tjejerna själva insätt att de behöver förbättra sin kondition, och det kommer ge resultat!

Ännu en resa som givit energi!

 

Tränare Jesper och lagledare Camilla

Skribent: Mattias Hallin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info