Hoppa till sidans innehåll

VIF Gute PF05:s andra stockholmsresa

16 OKT 2016 21:37
Lördagen den 15 oktober var det så dags för VIF Gute PF05:s andra stockholmsresa för säsongen.
  • Skapad: 16 OKT 2016 21:37

Lördagen den 15 oktober var det så dags för VIF Gute PF05:s andra stockholmsresa för säsongen. Denna gång med siktet inställt på Skarpnäckshallen. Omgjord färjeturlista innebar en timmes senare avgång än normalt och lillfärja. Väl ute till sjöss fick vi uppleva den för laget, och för många spelares, mest gungiga överfaren. Många mådde dåligt, vissa mer än andra. Väl i land väntade för vissa uppgiften att återställa sin vätskebalans.

 

Efter bilfärd till Skarpnäckshallen och intag av den medhavda matsäcken iklädde sig spelarna sina matchställ. Efter uppvärmning väntade match mot Tyresö. Flera individuella misstag och många felvärderade lägen innebar förlust med 11-8. Inför dagens andra match mot Spånga repade vi nytt mod och vann med klara 7-3.

 

Efter lite nedvarvning och dusch begav vi oss tillbaka till Nynäshamn. Där lirade vi lite bowling varpå vi intog den sedvanliga middagen på Lilla Roma följt av godisinköp på Lidl. Dagen avslutades med färjeresan hem, denna gång storfärja och lugnare sjö, vilket innebar en mycket angenämare överfart. Undertecknad blev mycket imponerad av barnen på resan. Trots en lång dag med många vedermödor skötte sig alla med den äran.

 

/Lagledare Fredrik Dahlby

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info