Hoppa till sidans innehåll

Tack till Beach Handbollslandslaget!

26 JUL 2014 21:32
Två varma dagar som varit lärorika och underhållande.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

Två dagars beach handboll är nu till ända och VIFG HK vill tacka landslagen för två lärorika (och varma) dagar. Från att ha dålig koll på alla regler vet nu vi som varit där, en hel del om denna nya idrott. Eller variant av handboll. Kul! är nog de flestas erfarenhet.

Det spelades också två matcher där F 99:orna överraskade igår med att göra en jämn första halvlek mot det betydande mer kunniga och äldre spelarna. 14-17 slutade den första halvleken, vilket Gute-tjejerna ska vara mycket stolta över. OK, att lagen bytt målvakter och att tänidningen kanske inte var 100 %-ig hos de äldre, men ändå. Gotländskorna vann sedan en mycket spännande Shot out.

I dag mötte också klubben (4 seniorer & 4 A-pojkar) landslaget. Här var dock skillnaden större även om Gute-killarna hängde med länge i första halvlek.

Nu hoppar gästerna över söndagens reservdag (blir inget över huvudtaget - är beach fotboll i stället) för att i morgonkväll återvända till Torslanda, Skövde, Irsta/Västerås, mfl.

Svenska Handbollsförbundet och Handbollskaravanen kommer dock tillbaka till Gotland i september för att besöka skolor och försöka få fler barn & ungdomar intresserade av denna nya, spännande sport. Till det krävs en plan, vilket nu blir klubbens uppgift att försöka lösa.

Skribent: Bo Johansson

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info