Hoppa till sidans innehåll

Suveränt försvarsspel och en glänsande målvakt.

21 NOV 2016 20:36
Tjejerna spelade två matcher i två olika hallar med lång resväg emellan, mot Kungsängen och Tumba. Men lyckades ändå med två riktigt bra matcher med ett suveränt försvarsspel och en glänsande målvakt.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

Vilken lördag! Två matcher i Stockholm för F03/04, alla 13 tjejer ska med på resan. Men oj - en tjej ringer sig sjuk en halvtimme innan samling och en tjej behövde gå av båten på grund av magsmärtor en kvart innan båtens avgång. En av bilarna körde fel och kom fram med 4 spelare precis när första matchen skulle börja. Vilken dramatik!!!

Tjejerna spelade två matcher i två olika hallar med lång resväg emellan, mot Kungsängen och Tumba. Men lyckades ändå med två riktigt bra matcher med ett suveränt försvarsspel och en glänsande målvakt. Träning ger färdighet och försprånget för fastlandslagen blir mindre och mindre. Snart kommer vinsten!

Extra tack till vår vikarierande coach Mattias Hallin som vågade prova lite nya saker som uppskattades av tjejerna. Tänk att det kan vara så roligt att spela på olika positioner och testa sina gränser.

/Lagledare Camilla Regen

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info