Hoppa till sidans innehåll

Säsongssummering herrlaget efter sista matchen 16/3:

18 MAR 2019 13:31
Säsongen får ett tungt slut då vi förlorar mot ett otroligt starkt Jakobsberg. Matchen startar i ett ruggigt tempo som i mitt tycke visar tendenser till att höra hemma på en högre nivå än en division 5 match.
  • Skapad: 18 MAR 2019 13:31

Säsongen får ett tungt slut då vi förlorar mot ett otroligt starkt Jakobsberg. Matchen startar i ett ruggigt tempo som i mitt tycke visar tendenser till att höra hemma på en högre nivå än en division 5 match. Det böljar lite fram och tillbaka med något enstaka måls ledning åt båda håll och matchen är helt jämn fram till i halvtid då siffrorna visar 13-12.

Vi känner i halvtid att vi har delar i spelet vi kan göra bättre och går ut med en bra känsla till andra halvan av matchen. I andra halvlek så rivstartar dock Jakan och kör över oss med 9-1 direkt från start och den där bra känslan är helt bortblåst... De vinner tillslut matchen med komfortabla 32-23 och vi får gratulera Jakobsberg till en välförtjänt serieseger!

Marginalerna har inte varit med oss denna säsong och så fortsatte det under denna helg, då på annat håll så tar nacka 1 poäng mot Huddinge och tar alltså med hjälp av 1 ynkaste mål över 2:a platsen från oss, och vi slutar som 3:a i serien. 3:e platsen får ses som en stor besvikelse då vi hade hoppats på betydligt mer men vi får ta med oss att vi är otroligt mycket bättre denna säsong än föregående!

Vi kommer nu ta nya tag och se till att bli ännu bättre och starkare till nästa säsong!

Jag vill passa på att tacka de där osjungna hjältarna som gör det möjligt för oss att hålla igång vår verksamhet, så tack till Rogga, Björn & Peter som varit med som matchcoacher denna säsong!

Tack till Pia för din fantastiska insats som lagledare!

Tack till vår samarbetspartner Campus Gotland samt vår sponsor Energibyrån och matchvärdar Handelsbanken och ICA Supermarket Hemse.

Sen också ett stort tack till alla som kommit och hejat under våra matcher och stöttat oss i dessa, kanske lite extra till Camilla som alltid hejar ljudligast av alla!

Så jag tar mig mandat att från hela laget tacka så jättemycket för allt stöd under denna säsong oavsett utsträckning! 💛🖤

//Tränare Simon

Skribent: Emelie Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info