Hoppa till sidans innehåll

PF05 åkte till Ekerö!

25 SEP 2016 21:10
PF05 inledde säsongens första Stockholmsresa med att åka till Ekerö.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

PF05 inledde säsongens första Stockholmsresa med att åka till Ekerö. Sedvanlig uppsamling för laget vid Medvalls kiosk kl 06.45 som för denna tripp var 11 till antalet. Därefter gemensam avfärd mot Visby hamn.  Alltid kul att få förmånen att köra bussen med de förväntansfulla barnen som numera, enligt extremt tydlig information från min dotter hellre vill omnämnas som ungdomar så fr.o.m nu bestämmer jag mig för att göra det. Efter en förhållandevis smidig båtresa utan några större fadäser, bara en demolerad vilstol så rullade vi mot Ekerö och Tappströms bollhall. Väl framme visade sig bollhallen vara en ovanligt medioker trött och mörk hall som dessutom var svår att hitta till! Efter att vi intagit vår medhavda lunch var det sen dags för dagens första match mot Skå IK. Matchen gick bra trots förlust med två bollar 7-5. Vi hade tyvärr inte fru förtuna på vår sida så resultatet hade lika gärna kunnat vara oavgjort.

När sedan match nummer två skulle spelas visade det sig att motståndarna Norrtull SK tråkigt nog ej var på plats och ej heller hört av sig ej. Vi vann därför matchen på VO. Skå tyckte lite synd om oss som kommit långväga och erbjöd sig därför att spela även returmötet idag så på så sätt fick vi spela 2 matcher i alla fall. Den matchen blev bättre spel än den första där vi fokuserade mycket på våra avslut. Vi var duktiga och lyckades i slutminuterna kvittera till 8-8 men olyckligtvis gjorde Skå två mål i slutminuten så resultatet blev till 10-8 till motståndarna. Vill dock poängtera att vi spelade mycket bra och vi hade lika gärna kunnat vinna matchen.

Därefter dusch och avfärd mot Nynäshamn. Väl där åt vi middag på Gutes Stam-hak Lilla Roma för att sedan göra ett sista stopp på Lidl för inköp av av diverse konfektyrer med en maxvikt på 200 gram. En lördag går rätt snabbt ändå!

/Tobias Jacobsson

 

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info