Hoppa till sidans innehåll

P99 lyckades bäst i Irsta

10 APR 2014 21:42
P99 vann B-slutspelet efter fantastisk insats!!!
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

Det blev P99-killarna som lyckades bäst i Irsta Blixten i helgen. Efter 1 seger och 2 förluster i gruppspelet, så slog man Mariestad i kvarten i B-slutspelet med 10-6, Hallstahammar i semi med 16-7 och fullbordade sedan söndagens bra spel med att spöa Borlänge med 14-11 i finalen. Grattis Grabbar!

P01 gjorde sitt första besök på fastlandet och hade det tungt i gruppspelet med 3 raka förluster. Nu var det både Skövde lag 2 och GUIF lag 2 som bla stod för motståndet, och dessa är ju ordentligt skolade i sina elitserieklubbar. I söndagens B-slutspelsmatch mot Uppsala gick det mycket bättre och killarna var länge med i matchen, men fick till slut se sig besegrade med 4-6. Laget ska ju delta i stockholmsserien till hösten, men där lär inte motståndet vara så tufft som här.

Tredje laget som deltog var F99 och tjejerna inledde strålande med att spela 7-7 mot fjolårs vinnarna från Borlänge och därefter spöa Sollefteå med 9-8, ett lag man förlorade med 6 mål i USM och som gick till Steg 4 i USM:et. Därefter gick det trögare för tjejerna som tappade en seger mot Hallstahammar till oavgjort och förlorade mot Lidköping. Oavgjort där och tjejerna hade gått till A-slutspel. Nu fick man Boden i B-slutspelet och var inte alls på tårna utan förlorade med 7-14.

Summerat en lyckad helg och de mesta flöt på bra med resor och boende. Extra grattis till killarna i P99-laget!

Skribent: Bo Johansson

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info