Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat PF05 matcher 17/2:

18 FEB 2018 21:59
Idag var PF 05 utan ordinarie tränare då de var och utbildade sig för att kunna träna och leda laget mot bättre handbollsspel. Så istället fick några glada föräldrar kliva in och åka till Sorunda idrottshall för två matcher.
  • Skapad: 18 FEB 2018 21:59


Matchreferat PF05 matcher 17/2:

Idag var PF 05 utan ordinarie tränare då de var och utbildade sig för att kunna träna och leda laget mot bättre handbollsspel. Så istället fick några glada föräldrar kliva in och åka till Sorunda idrottshall för två matcher. Första matchen hade inte ens startat då det uppdagades att vi skulle ha med oss matchprotokoll, något som inte hade skickats med. Boa, som var i hallen fick kliva in och hjälpa oss lösa det problemet. Tack Boa! 

Första matchen spelades mot Cliff. En bra genomförd match med mycket fart och positiv inställning från alla. Tyvärr var det lite missar i anfallet men alla var nöjda och glada. Resultatet? Vi förlorade med 11-14.

Efter tre timmars väntan var det dags för andra matchen som var mot AIK. Första halvlek var SÅ bra. Den bästa som jag sett laget spela. Det var fart, det var kämpa och det var ett 5-1 försvar som fungerade helt perfekt. För att citera en förälder som stod på läktaren, ”nu spelar ni som ett lag”. Vi ledde i halvlek med en poäng och energin var på topp. Tyvärr började vi missa lite i passningar och AIK kom igenom lite lätt på vår högersida i försvaret. Energin gick ner och vi förlorade matchen med 8-12. Vi åker dock hem med en otroligt positiv känsla!! 

/Vikarierande coach Karolina Romehed

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info