Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat P03-04 matcher 30/9:

01 OKT 2017 22:55
Då kom äntligen dagen då killarna för första gången skulle spela i en riktig serie, nivå 3 Söder i Stockholm!
  • Skapad: 01 OKT 2017 22:55

Matchreferat P03-04 matcher 30/9:
 
Då kom äntligen dagen då killarna för första gången skulle spela i en riktig serie, nivå 3 Söder i Stockholm! Det var självklart lite pirrigt och då båda ordinarie tränarna inte var med på uppvärmningens början och i vissa förberedelser (laget hade bara med sig 1 boll till Sorunda bla) så blev det nog än lite värre. Vi fick dock låna bollar av motståndarna Skånela och så var det löst. Tränarna Emilia & Boa hade peppat killarna före dagen och förklarat att laget först och främst är med nu för att se och lära. 

Matchen började och killarna hängde med bra i det uppställda försvarsspelet. Dock är man lite ovan att möta lag som spelar offensivt försvar så det gick lite knackigt framåt inledningsvis. Man vande sig dock och gjorde en helt ok match även om det blev förlust
med 8-23. Men då ska man komma ihåg att ett lite försiktigt anfallsspel bäddar för kontringar för motståndarna och det var säkert 10 st sådana mål som Skånela fick.

Andra matchen mot Hammarby blev i stort sett likadan, Bajen var ännu mer sugna på att kontra och matchen slutade  4-29. Men då var ingen av tränarna med och det hade kanske kunnat hjälpt upp en del. 

En stor eloge till medföljande föräldrar som gjorde en toppen insats denna första resa,
både som vikarierande tränare på bänken och som filmare och lagledare. Killarna lärde sig massor denna första gång och är förhoppningsvis sugna på träning och nästa resa om 14 dagar! Superbra jobbat av hela laget!

/Tränare Boa Johansson

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info