Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat herrarnas match mot Skogås/Länna 30/9:

01 OKT 2017 23:00
Vi lyckas tyvärr inte alls i vår premiär på bortaplan mot Skogås/Länna! Innan match var dock alla förväntansfulla och laddade men vi inleder trögt och lyckas framför allt inte framåt.
  • Skapad: 01 OKT 2017 23:00

Matchreferat herrarnas match mot Skogås/Länna 30/9:

Vi lyckas tyvärr inte alls i vår premiär på bortaplan mot Skogås/Länna! Innan match var dock alla förväntansfulla och laddade men vi inleder trögt och lyckas framför allt inte framåt. Bortkastade passningar och dåliga avslut gör att Skogås/Länna rycker ifrån. Bakåt har vi också problem. Skogås kommer med bra skytte och även inspel på linjen. Vi drabbas även av utvisningar. Halvtidsresultat 8-15. 

Vi gör en lite bättre andra halvlek men det var inte mycket som fungerade. Skogås/Länna som har som mål att vinna serien kom med en blandning av äldre rutinerade spelare och unga spelare. Slutresultatet blev 19-31. Bäste målskytt för VIF Gute är Oskar Stillman med 6 mål. 

Vi tar detta som en väckarklocka till alla i och kring laget. Vi vet vad som blev fel och träningarna i veckan som kommer blir viktiga. Vi tar revansch mot Sannadal i hemmapremiären nästa söndag 8 okt 16.30 i vår hemmaborg Södervärnshallen!

/Tränare Roger Johansson

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info