Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat herrarnas match mot Jakobsbergs GoIF 30/9:

02 OKT 2018 21:05
Premiären mot Jakobsberg gick tyvärr inte som vi önskat. Vi börjar matchen bra genom att spela lugnt och metodiskt och tar också ledningen och håller en liten ledning fram tills runt 20 minuter på klockan där matchen börjar vända lite,
  • Skapad: 02 OKT 2018 21:05

Matchreferat herrarnas match mot Jakobsbergs GoIF 30/9:

Premiären mot Jakobsberg gick tyvärr inte som vi önskat. Vi börjar matchen bra genom att spela lugnt och metodiskt och tar också ledningen och håller en liten ledning fram tills runt 20 minuter på klockan där matchen börjar vända lite, undertecknad klev av skadad och vi tvingades spela in ett nytt mittblock som ej fått chans att träna med varandra. Jakobsberg börjar också i denna period få lite stopp på vårat anfallsspel vilket gör oss lite stressade. I halvtid så ligger vi under med 3 mål men är vid gott mod då vi under stora delar har spelat bra.

Starten på andra halvlek blir dock inte alls bra då vi agerar stressat och hafsigt och obeslutsamt i försvaret. Detta resulterar i en period som de vinner med 5-1 och i denna sekvens rinner matchen ifrån oss. Vi kämpar dock på och kan efter matchen hålla huvudet högt och konstatera att vi aldrig ger upp utan kämpar hela vägen till visslan ljuder för full tid.
Extra plus idag går till Gustav som gör sin första match och imponerar, samt kul att Rasmus och Melker fick debutera i seniorsammanhang och där sistnämnda också fick göra sitt första mål.

Så sammanfattningsvis, ömsom vin ömsom vatten.

Nu nya tag mot nästa helg då vi hoppas ta första segern för säsongen!
 
/Tränare Simon

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info