Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat herrarnas bortamatch mot Nacka HK 9/12:

12 DEC 2018 22:15
Vi möter ett ungt och duktigt Nacka som inför matchen låg 1 poäng efter oss på 3:e plats. Vi startar matchen alldeles lysande och går ifrån med 0-5 innan Nacka vaknar till liv
  • Skapad: 12 DEC 2018 22:15

Matchreferat herrarnas bortamatch mot Nacka HK 9/12:

Gårdagen blev en otroligt tung dag som innehöll både hopplöshet och en stor mängd frustration.

Vi möter ett ungt och duktigt Nacka som inför matchen låg 1 poäng efter oss på 3:e plats. Vi startar matchen alldeles lysande och går ifrån med 0-5 innan Nacka vaknar till liv med sina snabba och tekniskt skickliga spelare och tar kommando om matchen och när det står 13-10 tar vi time-out och lyckas sedan krympa siffrorna till 13-12 i halvtid.

Andra halvlek liknar inget jag varit med om tidigare då vi under denna (relativt snälla match överlag) får 8 utvisningsminuter (till skillnad från 4 i den första) och 2 av dessa är 2+2 minuter för protest där vi inte lyckas hålla huvudet kallt och ifrågasätter utvisningar vi inte riktigt förstod... Trots alla dessa minuter på botbänken så kämpar vi på och ledningen svänger fram och tillbaka. Men när de gör mål med 15 sekunder kvar är saken klar och vi förlorar med 26-24.

Många plus till Jespers målvaktsspel och den kämpaglöd som visas trots all frustration. Nu tar vi julledigt men tränar på som vanligt för att komma tillbaka starkare under nästa år!

/Tränare Simon

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info