Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat från F03-04 matcher 28/1

31 JAN 2017 07:54
Dagens första match slutade med förlust men en mycket bra match framförallt i försvar, Wilda i mål gör flera strålande räddningar. Framåt är det mer kraft, fart och mod som krävs för att matcha våra motståndare. Totalt sett en mycket bra prestation a
  • Skapad: 31 JAN 2017 07:54

Matchreferat från F03-04 matcher 28/1:

Ett litet gäng på åtta spelare från F03/04 var under lördagen på plats i Sunnerbyhallen, Sorunda. Vid förra tillfällena mot dagens motståndare Tumba och Täby var det rejäla förluster. Både resultat och spelmässigt. Det har hänt väldigt mycket med tjejerna och deras utveckling under säsongen, och det märks på spelet och på resultaten, vi gör fler mål framåt och släpper in färre mål bakåt. Tjejerna tar för sig mer och vågar mer.
Dagens första match slutade med förlust men en mycket bra match framförallt i försvar, Wilda i mål gör flera strålande räddningar. Framåt är det mer kraft, fart och mod som krävs för att matcha våra motståndare. Totalt sett en mycket bra prestation av tjejerna.

Efter matchen var det väntan på nästa match, och den blev lång, för inga motståndare dök upp, och vi ”vann” vår första match i Stockholmsserien, 10-0, dock på walk over. Tråkigt, och vi vet just nu inte varför. Istället fick vi lite oväntat en handbollslektion av domaren i väntan på att motståndarna skulle dyka upp. Tack för det ovanliga greppet!

Härligt gäng, fortfarande med mycket ork och vilja!

/Jesper och Camilla

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info