Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F16 matcher 24/11:

28 NOV 2018 18:43
Idag var vi på vår andra resa för säsongen. Resan till Dalaröhallen var fin då celsiusmätaren stod på minus 2 grader
och träden gnistrade i vitt och på fälten sågs rådjuren leta föda. Väl framme i hallen stod topplag
  • Skapad: 28 NOV 2018 18:43

Matchreferat F16 matcher 24/11:

Idag var vi på vår andra resa för säsongen. Resan till Dalaröhallen var fin då celsiusmätaren stod på minus 2 grader 
och träden gnistrade i vitt och på fälten sågs rådjuren leta föda. Väl framme i hallen stod topplagen Gustavsberg IF HK och Dalarö SK för våra motstånd denna dag. Det blev två mycket tuffa matcher. 

I första matchen mot Gustavsberg hänger vi med ganska bra i början. Vi gör det vi kommit överens om, kör våra kombinationer, attackera i samtliga positioner och komma till avslut. Vi lyckas mycket bra i flera anfall. I försvaret där vi varit bäst tidigare blir vi trötta i andra halvlek och hänger inte med trots Antons fina spel i målet. Vi behöver tuffa till oss i förvaret, 
det krävs tanke och fysik där vi behöver träna mer.

Efter lite mellis, vila och bus så laddar vi om inför match två. Dalarö ett utvilat lag står för motståndet. Det blir fullt ös från början, Dalarö är snabba och starka, vi har inte mycket att säga till om, det är tydligt att det är topplaget vi möter. Vi är på efterkälken hela tiden, tröttheten efter första matchen är påtaglig. Tjejerna och killarna är duktiga ger inte upp eller lägger sig utan kämpar hela matchtiden ut. Dock blir det tyvärr många kontringsmål eftersom tröttheten gör att vi inte väljer och värderar våra avslut i anfallen på bästa sätt. 

Trots två förluster är det flera steg framåt. Dalarö är ett av de bästa lagen vi mött. Vi gör många bra försök och mål i flera positioner och det fördelat på flera spelare. Alla gör idag mål, dock inte målvakten. Det viktiga framåt nu är att träna fysik och spelförståelse. Vi har lagt in ett fyspass på söndagar kl. 18:00. Dock paus imorgon söndag och nästa söndag ser vi på handbolls-em och äter en bit mat. 

Ett stort tack till Anton, Johannes och Ludde från pojkar 03/04 som spelar med oss i våra matcher. Idag bjöd Olivias mamma Linda på glass eftersom vi gjorde minst tio mål i varje match. Dessa matcher är tuffa men oerhört nyttiga. Väl kämpat! 😊💪

/Tränare Jesper

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info