Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04's matcher 11/3

13 MAR 2017 23:05
Lördag var det två gånger Älta i Älta, laget som toppar serien. Ingången var alltså tuff redan från början. Vi preppade oss på båten med taktik och genomgång och innan första match gick vi en liten promenad i vårsolens Älta.
  • Skapad: 13 MAR 2017 23:05

Lördag var det två gånger Älta i Älta, laget som toppar serien. Ingången var alltså tuff redan från början. Vi preppade oss på båten med taktik och genomgång och innan första match gick vi en liten promenad i vårsolens Älta. Strax innan match försökte vi på oss lite mental träning och boosta oss med områden som vi tydligt utvecklats i under säsongen, såsom skottet, kombinationer och "kraft".

I båda matcherna hade vi det mycket tufft. I första matchen spelade vi bra både i försvar och anfall, tyvärr fattades det lite, och vi nådde inte vår toppnivå och vi förlorade matchen. I den andra förlorade vi bara! Vi ska inte älta de här matcherna utan ser fram emot våra två sista matcher i serien om två veckor, då ska vi minsann visa dem...

Mellan matcherna bjöds vi på fika och mellis av Älta, en mycket trevlig gest från dem, det var både hembakat, frukt, kaffe och smoothies. De båda lagen dansade sedan en gemensam dans men med lite olika rörelser.

Dagens "höjdpunkt" (tyckte vem?) var då laget åkte tio minuter till Tyresöhallen och tränare Jesper drog på sig matchstället och spelade med Gutes seniorlag i andra halvlek och spel i cirka 10 minuter, inte heller det var topp må han själv säga även om laget gjorde en mycket bra insats. Tjejerna hejade och jublade vid varje tillfälle Jesper fick bollen.

Det var ju melodifestivalskväll så på hemvägen hade vi kupé och där var det pizza, godis musik och en massa snack, totalt sett en trevlig resa med fantastiska tjejer som berikar resorna.

Tack för kupén och överraskningen, ni föräldrar som bidragit!

Tränare och ledare Jesper och Camilla

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info