Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04 matcher 3/1:

06 FEB 2018 19:28
Idag var det nära!
Sista resan i seriespelet denna säsong. Först match mot snabba Spårvägen sedan ”nästan-laget” Sannadal. Första matchen visste vi skulle bli tuff, vi spelar bra inledningsvis, det står 4-1 efter tio minuter vilket är bra
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 19:34

Matchreferat F03-04 matcher 3/1:

Idag var det nära!
 
Sista resan i seriespelet denna säsong. Först match mot snabba Spårvägen sedan ”nästan-laget” Sannadal.  Första matchen visste vi skulle bli tuff, vi spelar bra inledningsvis, det står 4-1 efter tio minuter vilket är bra mot Spårvägen. Vi får sedan en utvisning och tappar spelet resten av halvleken, både i försvar och anfall. Matchen slutar 24-6 (15-2), vi gör en bra andra halvlek, där vi får till flera bra anfall och tuffar till oss i försvarsspelet. Positivt är att vi höjer oss i andra halvlek och att vi får till många avslut.
 
Sannadal spelade vi mycket bra mot sist, och kände att vi även denna gång skulle kunna ge ett bra motstånd. Vi brukar ofta spela bra i match nummer två, vilket vi gjorde även denna gång. Tjejerna var så taggade, vi ledde stora delar första halvlek och i halvtidsvila stod det 6-8 till oss. Ni skulle sett dem, de strålade som solar i ansiktet, hoppade som små barn, det var sådan glädje, med all rätt. Samtidigt som vi skulle glädjas åt det, försökte vi prata om att matchen inte var slut, det är en halvlek kvar som kommer bli tuff. Ganska snabbt kom Sannadal i fatt, och förbi sedan orkade vi inte riktigt, vi höll jämna steg men det räckte inte.  Orken var slut, vilket inte är så konstigt efter två tuffa matcher.
 
Matchen slutade 17-14, vilket är mycket bra. Vi gjorde många avslut, och slog vårt målrekord med 14 gjorda mål. Positivt var att halva laget var i målprotokollet, och att vi har avslut från flera positioner. Tjejerna är nära en seger, men idag var det ändå en seger att vinna en halvlek och göra 14 mål.
 
Tjejerna var bara bäst idag, var stolta! Grymmisch alltså! 😊
 
Nu tränar vi hårt inför serieavslutningen med två hemmamatcher mot Bålsta 17 och 18 mars i Visby.

/Tränare Jesper Tammilehto

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info