Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04 matcher 20/1:

22 JAN 2018 20:10
Vilka kämpar, idag har vi återigen spelat två matcher med en avbytare. Det var inte heller vika lag som helst, tabellettan GT-söder och tabellfyran Åkersberga. Idag var laget mycket laddat från början.
  • Skapad: 22 JAN 2018 20:10

Matchreferat F03-04 matcher 20/1:

Vilka kämpar, idag har vi återigen spelat två matcher med en avbytare. Det var inte heller vika lag som helst, tabellettan GT-söder och tabellfyran Åkersberga. Idag var laget mycket laddat från början. Vi pratade mycket om det vi kan, och sådant vi är bra på innan matchen, för att stärka oss.
 
I första matchen mot Åkersberga har vi många avslut, men har svårt att göra mål. Försvaret är bra, vi släpper in 19 mål vilket är helt ok, tyvärr gör vi alldeles för få mål framåt, 4 stycken blir det totalt.
 
Lite dans och mellis mellan matcherna, och återigen den goa inställningen att göra fler avslut och såklart fler mål. Taggade till tusen går vi ut och spelar jämnt första halvan av första halvlek. Vi tappar lite enkla mål i slutet av halvleken, då vi slarvar med passningarna, och vi går till halvtidsvila med10-5.
 
Vi står emot bra även i andra halvlek, även om vi är trötta, Nathalie som planerat lämnar laget med tio minuter kvar, då hon ska flyga hem, för att ta emot ett pris på orienteringsgalan på Gotland ikväll. Hon är nämligen bästa D14 på Gotland, grattis Nathalie! Det innebar att vi nu var sju spelare och ingen avbytare sista halvan av andra halvlek. Alla kämpade fantastisk bra hela matchen som slutade 21-7 vilket är ett mycket bra resultat mot serieledarna.
 
Vi hade fler avslut som vi ville, dock behöver vi träna upp målsinnet. Det kommer med fler matcher.  Jag brukar inte hylla enskilda personer men vill ändå idag nämna Julias insatser i målet, hon räddar så många skott, både uppe och nere, bra jobbat Julia!
 
Jag är otroligt stolt över deras insatser denna lördag!

/Tränare Jesper Tammilehto

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info