Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04 matcher 18/11:

23 NOV 2017 21:49
Idag skulle jag vilja påstå att vi hade ett av våra bättre tillfällen under mina 1,5 år som tränare. Vi höll hög nivå i alla fyra halvlekar, vi hade jättemånga avslut, vi var mer aktiva i försvaret, gick ut och låste, testade våra kombinationer och j
  • Skapad: 23 NOV 2017 21:49

Matchreferat F03-04 matcher 18/11:
 
Idag skulle jag vilja påstå att vi hade ett av våra bättre tillfällen under mina 1,5 år som tränare. Vi höll hög nivå i alla fyra halvlekar, vi hade jättemånga avslut, vi var mer aktiva i försvaret, gick ut och låste, testade våra kombinationer och jobbade hem i försvar. 

I första matchen mot Spårvägen, ett mycket piggt 04:a lag, de var snabba upp, de var snabba hem, och inte minst i sina genombrott och aktivitet för att nå avslut. Vi hängde inte med, men vi gav inte upp utan kämpade på. Vi gjorde många mål och tangerade vårt tidigare rekord från i fjol. MYCKET BRA JOBBAT!Matchen slutade med förlust och Ronja som var målvakt för första gången fick det jobbigt i målet men stod upp hela matchen, och höll humöret uppe, starkt, hon valde också att vilja stå i match nummer två. 

Vi hade samma taktik som i match nummer ett, komma i fart, ta avslut och nu även höja oss än lite mer i försvaret och fortsätta köra våra kombinationer. Det kändes faktiskt som en vinst idag, matchen slutade 11-13 till Sannadal. Det stod 11-12 med 10 sekunder kvar och vi var på väg i uppspel men förlorade bollen på väg upp, så nära vi var och så bra vi var!

Bästa bästa laget! Kul och så duktiga de har blivit och som de också visade upp idag. Det finns en så fint go och gemenskap hos tjejerna i laget som bara kan stärkas än mer vid högre träningsnärvaro och som jag tror kan ge fina resultat både på och utanför handbollsplanen.

/Tränare Jesper Tammilehto

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info