Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat F03-04 matcher 13/1:

16 JAN 2018 20:10
Efter ett långt uppehåll och sjukdomar var det dags igen för matcher i Stockholmsserien. Motståndarna var Bolton och Vallentuna, två bra lag som vi hade tufft mot i höstas. Idag med några spelare borta och sjukdomar
  • Skapad: 16 JAN 2018 20:10

Matchreferat F03-04 matcher 13/1:

Efter ett långt uppehåll och sjukdomar var det dags igen för matcher i Stockholmsserien. Motståndarna var Bolton och Vallentuna, två bra lag som vi hade tufft mot i höstas. Idag med några spelare borta och sjukdomar i laget åkte en liten stark trupp iväg.
 
I första matchen möter vi Bolton som spelar 3-2-1 försvar som kräver stor aktivitet i form av att utmana sina motståndare och komma i långa rörelser med och utan boll i anfallsspelet. Det kräver både mod och kunskap, kunskapen finns, dock är modet och viljan inte hemma i första matchen. Vi får en tung resa och förlorar med 27-6.
 
Efter mellis och stående promenad i motionsspåret och ett långt snack om inställning på match börjar uppladdningen och förberedelserna för andra matchen. Gällande inställning så finns för lite av kämpa och jäkla anamma. Vi lovade att stötta varandra i kommande match för att öka viljan och initiativen.  
 
Vallentuna spelar också 3-2-1 försvar, matchen börjar väldigt bra, det står 1-1 väldigt länge och vi håller emot bra och kommer till många avslut. Vi står upp mycket bra hela i första halvlek, men i andra halvlek är orken slut, en avbytare på två matcher är tufft. Matchen slutar 6-28. Tjejerna gör det bra idag utifrån förutsättningarna. 

/Tränare Jesper Tammilehto

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info