Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat damernas match mot Tungelsta IF söndag 15/10:

17 OKT 2017 23:04
VIF Gutes handbollsdamer som hoppas kunna vara ett av topplagen i div. 4-handbollen i år fick på söndagen en påminnelse om att det krävs ordentligt jobb & inställning för att kunna nå hela vägen till serieseger.
  • Skapad: 17 OKT 2017 23:04

Matchreferat damernas match mot Tungelsta IF söndag 15/10:

Handbollstjejerna nära förlust!

VIF Gutes handbollsdamer som hoppas kunna vara ett av topplagen i div. 4-handbollen i år fick på söndagen en påminnelse om att det krävs ordentligt jobb & inställning för att kunna nå hela vägen till serieseger. Laget mötte Tungelsta IF borta, ett lag som tränarna varnat för innan då segrarna mot stockholmarna i fjol bara var med 4 resp 3 mål. Och mycket riktigt tog Tungelsta tag i takt...pinnen direkt från avkast och ledde med ett eller två mål i första halvlek. Gute-tjejerna var dock ifatt till 12-12 i paus.

Detta fortsatte sedan under andra halvlek och med en minut kvar av matchen med underläge med en boll tog tränaren Björn Ahrling ut målvakten Sara Burman och spelade med en extra spelare i anfallet. Detta lyckades då Alice Gardell kunde kvittera till 22-22. Sedan fick Tungelsta sista chansen i slutsekunderna men deras lobb mot det tomma Gute-målet tog i ribban!

Vi var inte riktigt på tårna denna dag och det är en nyttig väckarklocka för tjejerna hoppas vi säger tränare Björn Ahrling efter matchen.

Bäst i VIF Gute var Johanna Blixt med 5 mål.

Nästa match är hemma i ICA Maxi Arena mot ett annat av topplagen, Westermalm, söndag 29/10 kl.13.15. Väl mött då!

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info