Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat damernas match mot BK Sol 3/2:

06 FEB 2018 19:31
Lätt seger i svåra hemmamatchen! Vi hade förberett oss på en tuff drabbning mot BK Sol, på andra plats i serien. I och för sig vann vi med 9 mål borta i december men vi fick peppa tjejerna att här kunde det bli jämnt och spännande.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 19:37

Matchreferat damernas match mot BK Sol 3/2:

Lätt seger i svåra hemmamatchen! Vi hade förberett oss på en tuff drabbning mot BK Sol, på andra plats i serien. I och för sig vann vi med 9 mål borta i december men vi fick peppa tjejerna att här kunde det bli jämnt och spännande. Vi hade oxå haft sjukdomar i laget och Johanna bortrest. Men ett suveränt försvars spel inkl Sara i mål gjorde att vi gick fram till 4-0 och 6-2 innan BK Sol närmade sig lite vid ställningen 7-4. Men sen sprang vi ifrån till 11-4 och paussiffrorna 15-5. 

Då hade vi bara släppt 3 spelmål under första halvlek! I andra halvlek gick skärpan ner lite vilket ledde till slutresultatet 30-15. Beröm till hela laget, alla sliter och kämpar, Emilia vikarierar på 9 meter, Lollo kämpar trots hängighet, Malin & Malin & Sissela gör vad som krävs, Olivia, Erika & Alice sköter kanterna föredömligt osv. Nu väntar en helgs uppehåll innan Rosa Skrot kommer till Södervärn 18/2.

/Tränare Boa Johansson

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info