Hoppa till sidans innehåll

Inför herrarnas match mot Jakobsberg 30/9 14.45

29 SEP 2018 00:05
Inför premiären så är känslan i laget bra! Vi startar mot tuffaste möjliga motstånd med ett Jakobsberg som vi genom åren haft svårt med. Men vi känner att vi denna säsong är bättre rustade och mer förbereda inför säsongen än tidigare
  • Skapad: 29 SEP 2018 00:05

Inför herrarnas match mot Jakobsberg 30/9 14.45

Inför premiären så är känslan i laget bra! Vi startar mot tuffaste möjliga motstånd med ett Jakobsberg som vi genom åren haft svårt med. Men vi känner att vi denna säsong är bättre rustade och mer förbereda inför säsongen än tidigare och vi hoppas kunna visa detta på söndag. 
Läget i laget är bra, vi har endast några få skador och räknar med att få ihop en slagkraftig trupp. Vi ser också fram emot att se våra nya målvakter kliva in i hetluften då våra omskolade målvakter Oskar och Hampus ser bättre ut för varje träning som går.
Vi räknar med att det kommer att bli en tuff match, där båda lagen spelar fysiskt och driver på för att spela i ett högt tempo och matchen kommer troligtvis att avgöras i de små detaljerna. Så vi hoppas att vi kan hålla nere våra tekniska fel och att vi tillslut kan gå vinnande ur helgens batalj.

/Tränare Simon 

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info