Hoppa till sidans innehåll

Inför herrarnas hemmamatch mot Bollstanäs på söndag 18/11 11.30 i Södervärnshallen!

16 NOV 2018 20:07
Vi ligger nu på 2:a plats i tabellen och har nu i helgen chans att stärka den positionen och fortsätta lägga press på Jakobsberg som leder serien. Men för att göra detta krävs en seger mot Bollstanäs
  • Skapad: 16 NOV 2018 20:07

Inför herrarnas hemmamatch mot Bollstanäs på söndag 18/11 11.30 i Södervärnshallen! 

Vi ligger nu på 2:a plats i tabellen och har nu i helgen chans att stärka den positionen och fortsätta lägga press på Jakobsberg som leder serien. Men för att göra detta krävs en seger mot Bollstanäs som står för motståndet denna sista hemmamatch för året. 

Förra helgen så kollade jag och några med mig på Bollstanäs match mot Stockholms polisen och vi kunde få med oss lite detaljer om hur de spelar. De spelar en rätt finurlig handboll som leder till mycket inspel och skyttet som de har är gärna från halvdistans när försvaret blir lite passivt. Deras försvar ligger lågt och försöker vara kompakt och hjälpa deras ganska duktiga målvakt genom block. 

Våra huvudpunkter för att vinna denna match blir att driva upp ett högt tempo då de kommer med en liten trupp och inte var så snabba hemåt. Så kontringar och andravågsspel blir en nyckel i matchen, vilket också förutsätter bra försvarsspel. En annan nyckel blir att vi får igång skyttet mot ett stundtals lite passivt stående försvar. Får vi dessa detaljer att funka så är jag övertygad om att vi kommer att få med oss en seger från denna match!

Välkomna till årets sista hemmamatch! 

/Tränare Simon

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info