Hoppa till sidans innehåll

F03/04 spelade 2 matcher i hemmahallen i Sorunda under lördagen.

25 JAN 2017 08:18
Försvaret var det bästa vi sett av tjejerna, vilken styrka och kämpaglöd, vi var mycket, mycket imponerad. Positivt är att vi har många avslut!
  • Skapad: 25 JAN 2017 08:18

F03/04 spelade 2 matcher i hemmahallen i Sorunda under lördagen.

Tiden var knapp då vi kom fram till Sunnerbyhallen, då en i besättningen på färjan blivit sjuk och ambulanshelikoptern fått rycka ut, vilket medförda cirka 20 minuters försening. Tjejerna är duktiga på att hantera förändringar, kort tid för uppvärmning, som ibland kan förekomma under resor. Serien har nu vänt vilket innebär att vi nu möter lagen för andra gången och idag stod Kungsängen och Bollstanäs för motståndet.

Vi åker på två förluster i dagens matcher, men vi ser flera förbättringar och ljuspunkter i lagets spel, samt individuella insatser som vi lyfter och som tjejerna ska vara stolta över. Vi har tidigare satt våra egna rekord och ja visst, det kom ett idag med!

Försvaret var det bästa vi sett av tjejerna, vilken styrka och kämpaglöd, vi var mycket, mycket imponerad. Positivt är att vi har många avslut, det går verkligen inte vår väg framåt idag, men vi skjuter mer och även närmare sex meter (som vi pratat mycket om i laget). BRAVO!

Tack till de andra Gute-lagen (P00 och P/F05) som så fantastiskt hejade på idag, vilket tryck det var i hallen, ni missade verkligen något.

Vi laddar för nya matcher kommande helg, åter i Sorunda!

Jesper och Camilla   

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info