Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat P16 matcher

20 FEB 2019 19:50
I helgen var våra P16-killar uppe för två nya matcher i Nacka. Först var det Årsta som vi spelade oavgjort mot i höstas och därför hade förhoppningar om en ny bra match, därefter stod Skuru för motståndet.
  • Skapad: 20 FEB 2019 19:50

I helgen var våra P16-killar uppe för två nya matcher i Nacka. Först var det Årsta som vi spelade oavgjort mot i höstas och därför hade förhoppningar om en ny bra match. Lagen följdes åt en kvart innan Årsta smög i från till en 10-7 ledning i paus. Främst pga våra tekniska fel och killarna såg spända ut. Andra halvlek blev något bättre från vår sida men en förlust vid full tid med 19-15. Därefter stod Skuru för motståndet och en dålig första halvlek, underläge med 5-15, blev en mycket bättre andra där killarna började släppa på gasen och vi spelade 9-9, men förlust med 24-14 således. 

Bäst framåt i matcherna var Hampus, Rasmus och Ludde men bakåt kämpar alla på bra och försvarsspelet blir bättre och bättre (det är bara kontringarna som följer på de tekniska felen som ställer till det). Anton i målet var dock jämnast sett över båda matcherna. Nu återstår två resor för killarna, vi hoppas på en seger då förstås.

/Tränare Bo

Skribent: Emelie Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info