Hoppa till sidans innehåll

Idrottsgymnasiet och LIU Handboll

28 DEC 2018 19:23
VIF Gute HK styrelse måste tyvärr meddela att man till kommande läsår 2019-20 inte kommer ta in några nya elever till Idrottsgymnasiet och LIU Handboll
  • Skapad: 28 DEC 2018 19:23

VIF Gute HK styrelse måste tyvärr meddela att man till kommande läsår 2019-20 inte kommer ta in några nya elever till Idrottsgymnasiet och LIU Handboll då föreningen dels har ett bristande underlag på intresserade spelare och dels då man inte vet om man kan rekrytera instruktör för kommande år. Det saknas även personer i styrelsen/föreningen idag som vill och har möjlighet att driva Idrottsgymnasiet vidare.

Föreningen kommer såklart att ta hand om våra nuvarande 3 elever i åk 2 och se till att de får slutföra sin utbildning på bästa sätt 2020.

Pia Tillaeus Karlström fortsätter och Simon Nilsson fortsätter tillsvidare som kontaktperson respektive instruktör.

LIU-T kommer fortsatt att finnas som ett alternativ när elevens idrott inte finns på varken LIU eller NIU. Man läser kurserna Träningslära 1 och 2 gemensamt med övriga elever på LIU-T, LIU och NIU istället för det individuella valet (200 poäng) och utövar sin idrott på vanligt sätt med sin förening. För information och ansökan till LIU-T se länken:

https://www.rf.se/Distrikt/gotlandsidrottsforbund/Utbildning/IdrottsgymnasietGotland/lokalidrottsutbildning-traningslaraliu-t/

 

Skribent: Mattias Hallin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info