Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

3 av 5 segrar men ändå besvikelse!

26 JAN 2014 14:53
Seniorerna förlorade viktig bortamatch trots ledning i 53 minuter!
  • Skapad: 26 JAN 2014 14:53

De tre gutelagen som spelade i Stockholm under lördagen vann 3 matcher av de 5 som stod på spel, vilket får sägas är godkänt. Tyvärr förlorades den viktigaste, seniorernas mot HK Stockholm, trots att laget ledde i över 50 minuter. De sista 8-9 minuter slöt man av någon anledning att spela och stockholmarna kunde vända och vinna med 30-28. Tilläggas ska att domarinsatsen i matchen enligt spelarna var konstig och under flera avblåsningar stod spelarna som frågetecken. Nu ska man kunna besegra detta HK Stockholm ändå. Nu väntar en ny viktig match om en vecka, 2/2 mot jumbolaget Trångsund. Seniorerna föll i och med förlusten ner från 10:en till 11:e plats i tabellen, dvs. under nedflyttningsstrecket.

P 99-laget gjorde vad som kunde förväntas av laget när man först besegrade Hammarby med klara 20-11 efter stundtals briljant spel. Därefter mötte man de suveräna serieldarna från Norrköping och där hängde killarna inte med i östgötarnas kontringshandboll, utan förlorade med 11-28. Beröm till Kevin i målet som kämpade trots den lite hopplösa uppgiften.

F 99:orna var först ute på Lidingö där man efter lite slarvigt spel ändå kunde besgra hemmalaget med 16-11. Främst var det lite för många tekniska fel som var boven i dramat. Därefter mötte man Silwing/Troja och där visade laget upp en oerhört vilja och ryckte tidigt ifrån till en 4-1 ledning och kunde till sist, mycket tack vare ett jättebra försvarsspel vinna med 20-12. Extra plus till My i målet som spelar i stort sett felfritt, men som har en ganska angenäm uppgift bakom ett mycket bra försvar.

Skribent: Bo Johansson

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Besöksadress:
Johanna Blixt, Baldersgatan 2
62145 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info