Hoppa till sidans innehåll

GuteCupen

20 MAR 2009 05:45
Välkommen till premiäråret av GuteCupen i handboll.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 21:50

Visby Södervärns- och Sävehallen 14-16 augusti 2009

 
Välkommen till premiäråret av GuteCupen i handboll. En turnering vi hoppas ska utvecklas till att bli en av Sveriges förnämsta med målet att locka lag och spelare från hela Sverige och inom en snar framtid även spelare från övriga Norden. GuteCupen genomförs i mitten av augusti vilket innebär att Ni besöker Visby under den allra finaste tiden på året. Sol, stränder, hav, kultur och ett av landets absolut bästa nöjesliv ger outtömliga möjligheter till upplevelser och rekreation.
 
Turneringen är öppen för alla lag och spelare: flickor och pojkar, damer och herrar från de allra yngsta till veterannivå. Det innebär vi hoppas kunna skapa en upplevelse och tävling som passar alla. Redan i år tror vi på mycket stort intresse. Den respons vi fått från många tyder på det.
 
GuteCupen genomförs i Södervärns- och Sävehallen. Hallarna är belägna endast ett stenkast från varandra, varför man med lätthet tar sig mellan. De är också centralt belägna straxt söder om Visby med närhet till ringmuren, Visby innerstad och centrum, samt badmöjligheter vid Norderstrand, Gustafsvik eller Snäck.. Vi har även motionsslingor i mycket vacker miljö i nära anslutning till Södervärns- och Sävehallen.
 
I samband med cupen anordnar vi diverse sociala aktiviteter. En Gotlandsafton där ni får möjlighet uppleva gamla gutniska idrotter och lekar. Självklart får alla som vill även vara med och prova själva. Vi bjuder också denna kväll på korv, bröd och diverse annat smått och gott från våra grillar.
 
Så ta med hela familjen, vänner och bekanta till Gotland och kombinera idrott med några
härliga och underbara semesterdagar på vår underbara ö! 

 

Klicka här för mer information

Skribent: Åke Hoas

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandbol...

Se all info