Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nykomlingen HK Aranäs har inlett seriespelet med en seger och en förlust. Över förväntan enligt återvändaren Philip Jonsson. – Två poäng efter två omgångar är bra för oss, säger 25-åringen som i somras kom tillbaka till Kungsbackalaget.
 
Det bjuds på ett riktigt tungviktsmöte I SHE när H65 Höör och IK Sävehof drabbar samman på lördagseftermiddagen. Vi tog ett snack med landslagsuttagna Emma Rask. – Jag tror det blir en match med tufft försvarsspel och många utvisningar, säger Rask.
 
När september tar slut börjar P16-klassens USM-äventyr. Helgen 26-27 september spelar P16-lag i Gjensidige USM steg 1 på 25 orter runtom i Sverige.
 

Robert kontrar

(2020-09-26 09:00)
- Jag vill tacka ALLA för det stora tålamodet och det sätt som man ställt upp, gillat läget och accepterat alla de beslut som tagits och som inneburit olika prövningar för oss alla inom svensk handboll det senaste halvåret.
 
Det bjuds på stor fredagsunderhållning i Ystad. Ystads IF mot Alingsås HK står på programmet. – Det blir en ganska speciell match, säger Niklas Kraft som lämnade AHK för YIF i somras.
 
Förra helgens sändningar av Gjensidige USM Steg 1 blev en tittarsuccé. I helgen spelas USM för pojkar 16 och nu är det klart att samtliga matcher livesänds på Solidsport.
 
Handbollsfamiljen växer så det knakar på Solidsport. Utöver herr- och damallsvenskan står det nu klart att Solidsport kommer att livesända samtliga matcher från Handbollsettan.
 
Säsongsstarten av Allsvenskan (damer) står för dörren och i helgen är det dags för premiäravkast. SolidSport News har tagit tempen på alla tränare. 8 av ligans 12 tränare tror att det blir HK Aranäs som står som seriesegrare när säsongen summeras.
 
Regeringen meddelade idag att beslut om ökad publik dröjer.
 
Den 27 september skulle bröderna Smailagic blåsa igång sin debutmatch i damernas DELO Champions League mellan CSM Bucuresti-Rostov Don. Nu skjuts matchen upp på obestämd tid med anledning konstaterad smitta av covid-19 i Rostov-Dons trupp.
 
Den pågående pandemin har tvingat samtliga verksamheter, liksom idrotten, att arbeta mer digitalt. På gott och ont, men det är den vägen som även vi inom handbollen ser möjligheter att utveckla och utvecklas genom.
 
Hemmapremiär mot Önnered stundar för nykomlingarna Kristianstad HK. Vi tog ett snack med lagets danska måldrottning Katja Ryesberg som ger sin syn på förlusten mot Skuru och förklarar varför hennes landsmaninnor i allt högre grad väljer SHE.
 
Två inledande förluster var inte vad IF Hallby hade önskat sig från seriestarten. I den tredje omgången väntar topplaget IFK Skövde på hemmaplan som vann samtliga tre möten med Jönköpingslaget i fjol.
 
Idrottsrörelsen påminns nu om att fortsätta följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. Svenska Handbollförbundet uppmanar föreningar, aktiva och ledare att fortsätta ta ansvar för att minska smittspridning.
 
I kväll är det dags för IFK Kristianstad att kliva in i Europa League. Polska KS Azoty-Pulawy väntar på bortaplan i den första av två matcher i den andra kvalomgången. Matchstart 18.45.
 

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Besöksadress:
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 0703463189
E-post: kansliet@gutehandboll.se

Se all info