Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatcher i Småland i helgen

20 SEP 2015 20:32
Tjejerna var på träningsturné i Småland i helgen.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2015 09:22

Under lördagen tog Eksjö HK emot våra tjejer och imponerade stort i inledningen och ledde med både 3-0 och 4-1. Men efterhand släppte nervositeten hos tjejerna och vi kom in i matchen bättre. Vi segade oss ifatt vid 11-11 och 12-12 innan vi i halvlek hade ledningen med några mål. Eksjö hade bl.a. snabba uppspel som de fick utdelning på. Efter paus kom Eksjö ut med lika stor fart som i första men vi fick mer och mer kontroll vid hemspringet och kunde till slut dra ifrån och vinna med 30-18. En eloge till Olivia i målet som gör sin bästa match hittils och Johannas fyra mål och pigge Alice som säkert satte minst sex.

I dag stod Vetlanda som motståndare och där var det jämnare under första halvlek men vi kunde gå till paus med en 10-7 ledning. Vi slarvade betydligt mer idag och ställningen var jämn ändå till 5 minuter återstod då vi kunde dra ifrån och vinna med 24-17. En ännu större eloge till båda målvakterna, Maja som stod i första och Olivia (igen!) som gör en jättebra andra halvlek (räddar en straff bl.a.). Framåt gjorde Ida flest mål med 6 baljor.

 

Stort tack till Eksjö & Vetlanda för gästfriheten, med halltider & domare. Och ett stort beröm till alla tjejer som gör en bra insats i båda matcherna. Nu tränar vi på och nästa uppgift är USM i Märsta 3-4/10.

Skribent: Bo Johansson

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 073-9281872
E-post: This is a mailto link