Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idrottsresemöte

(2017-12-15 11:40)
Gotlands Idrottsförbund inbjuder till en diskussionsträff med transportörerna kring idrottsresandet från och till Gotland.
 

Idrottsgala 3 februari

(2017-12-15 11:08)
Det är åter igen dags att hylla alla välförtjänta ledare och föreningar och 2017-års bästa prestationer inom den gotländska idrotten. Gotlands Idrottsförbund välkomnar hela idrotts-gotland till idrottsgala den 3 februari.
 
Mellan knäcken, glöggen och julgröten kan det vara skönt att röra lite på sig. Välkommen in till Fritidsbanken och låna roliga sport- och fritidsprylar!
 
Under hösten inledde Gotlands Idrottsförbund ett samarbete med Röda Korset Gotland, Rädda Barnen, Kyrkan och föreningen Tillsammans för ensamkommande på Gotland.
 
I denna enmanspjäs av och med skådespelaren Mårten Svedberg får vi möta Johan, som är homosexuell och kom ut för fyra år sedan. För sig själv. Men i dag är dagen med stort D, dagen då han ska berätta för sin bästa polare i fotbollslaget, Micke.
 
World Wide Ladies och Gotlands Idrottsförbund bjuder in alla till en fest i idrottslig anda. Tillsammans spelar vi basket, utmanar varandra i olika turneringar och ser vem som är snabbast på barnens hinderbana. Dagen kostar inget. Vi bjuder på fik...
 
Missa inte Hållbarhetskvällen på Fritidsbanken! Nu på tisdag 28 november 17.00-20.00
 
I skogen görs ingen skillnad på ålder, hudfärg eller sexuell läggning. Självklart för en förening som Visborgs OK, som vill sätta ännu tydligare fokus på frågor som ger medlemmarna bästa förutsättningarna att utvecklas idrottsligt såväl som social...
 

Bli idrottskompis

(2017-11-08 13:21)
Gillar du idrott och idrottsevenemang? Skulle du vilja visa gotländsk idrott för en nyanländ? Inga speciella kunskaper behövs mer än att du bör ha idrottsintresse och vara intresserad av att träffa nyanlända personer eller familjer.
 

Ungdomars delaktighet

(2017-11-08 13:15)
I olika hallar, vilken dag som helst, och i vilken idrott som helst, kan ni under november och december få besök av Annelie Blixt som träffar era barn och ungdomar mellan 12-18 år för att prata om delaktighet. Vi frågar barn och ungdomar hur de se...
 
Inför Lucialoppet, som i år har fokus på psykisk hälsa, berättar Christine Senter om samband mellan fysisk aktivitet och psykisk hälsa. Fysisk aktivitet kan minska oro och nedstämdhet, dessutom har träning positiva effekter på minne, inlärning och...
 

Domarträff

(2017-11-08 12:08)
Domaren har en mycket viktig roll i idrotten. GI/SISU vill bilda ett gränsöverskridande domarnätverk där erfarenheter, kunskap och inspiration ska stå i centrum.
 

Kost med Katarina

(2017-10-16 16:15)
Det ska vara gott att äta rätt och roligt att träna! Beroende på vilken nivå du befinner dig på så kommer kosten och träningen att påverka dig och dina resultat på olika sätt. Oavsett dina förut-sättningar och dina mål så ska det kännas bra.
 
Tycker du att just er idrottsledare förtjänar ett pris eller att just din förening har varit den bästa under detta år?
 
I centrum för projektet ”Svenska från dag ett” ska föreningen, idrottsanläggningen eller klubbstugan stå, och den idrottsliga verksamheten ska vara förenande står det i kriterierna.
 

Postadress:
Visby IF Gute Handbollsklubb - Handboll
c/o B Johansson, Smedjegatan 2 A
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 073-9281872
E-post: This is a mailto link

Se all info